Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk / Kapcsolat

 

Háttér

Magyar cégként nem tartozunk egyetlen külföldi cégcsoportba sem. Vállalkozásunk több mint 10 éve kezdett el kizárólag tetőtéri ablakok és árnyékolók beépítésével foglalkozni.

10 év alatt megtapasztaltuk az összes márka külső, belső rolóinak és kiegészítőinek hiányosságait illetve előnyeit.

A tapasztalatok alapján 2014-ben kezdtük el saját fejlesztésű kizárólag tetőablakra illeszkedő külső hővédő, belső kampós árnyékolók és távnyitók gyártását.

2020-ra minden tapasztalatunkat összegyüjtve kifejlesztettük saját fényzáró roló rendszerünket, amelyben kijavítottuk a többi rendszer hibáit és összegyüjtöttük az előnyeit.

2021-től már az Európai Unió által bejegyzett Termotech márkanevet használjuk.

 

Előnyök a konkurenciával szemben

A rolók minden alkatrészét cégünk tervezi, készíti és szereli össze így biztosítva a tetőablak árnyékoló piacon található legkedvezőbb árat a minőség megőrzése mellett.

Egyedi gyártástechnológiánk révén bármikor igazítani tudjuk az alkatrészeket az esetleges újabb tetőablak verziókhoz, így biztosítjuk a tökéletes műkédést és illeszkedést.

Szintén az egyedi gyártástechnológiánknak köszönhető, hogy nincs szükség egy univerzális termékre ami minden tetőablakhoz félig-meddig használható. Külön terméket/alkatrészt tudunk készíteni ami tökéletesen illeszkedik és működik az adott tetőablakkal.

Egy esetleges tetőablakcsere esetén a rolókat át tudjuk alakítani így nincs szükség egy teljesen új roló vásárlására. Példa: Amennyiben Ön régi típúsú tetőablakra vásárolta a fényzáró rolót akkor a tetőablakcsere után elegendő csak a lefutó síneket cserélni (külső roló esetén csak 2db konzol cseréje szükséges).

 

Cégadatok

Web: www.tetoablakarnyekolo.hu
Cím: 2009 Pilisszentlászló Béke u. 35/B
Bankszámla: HU57 10403112 50526768 81551001(K&H)
Cégnév: Magyartetőablak Bt.
Adószám: 25065721-2-13
Cégjegyzékszám: 13 06 068399
Email: info@termotech.hu
Telefon Átmenetileg telefonon nem vagyunk elérhetők

 

Amennyiben nem érkezett meg a rendelés visszaigazolás akkor kérjük ellenőrizze a SPAM (Levélszemét ) és a Promóciók mappát is.

Személyes átvételre nincs lehetőség.