Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tetőtéri ablakra szerelhető külső és belső rolók

A TERMOTECH tetőablak rolók fejlesztésénél figyelembe vettük az összes többi gyártó által készített árnyékoló jó és rossz tulajdonságát a megfelelő esztétika megtartása mellett. Így egy kedvező árú, könnyen felszerelhető, megfelelően működő és tartós terméket tudunk biztosítani a konkurenciával szemben.

  • Raktáron 11900Ft-tól

    TERMOTECH V40
    Tetőablak fényzáró roló alupigmentált hővisszaverő hátoldallal!

    A fényzáró roló teljesen lehúzott állapotban színtől függetlenül teljes fényzárást biztosít fényes nappal az anyag hátoldalára felvitt alupigmentált rétegnek köszönhetően. A bevonat segítségével télen fűtési energiát takaríthat meg.

  • Raktáron 8200Ft-tól

    TERMOTECH V20 / V25
    Tetőtéri ablakra szerelhető külső hővédő rolók!

    A V20 / V25 külső hővédő rolók egyszerűen átalakítás nélkül felszerelhetők tetőtéri ablakára. A külső hővédő roló a legjobb megoldás a tetőtéri szoba nyári felmelegedésének megakadályozására. Segít hűvösen tartani a szobát és védi a tetőablak felületét az UV sugaraktól.

  • Raktáron 6400Ft-tól

    TERMOTECH V30
    Kedvező árú esztétikus megjelenésű árnyékoló roló!

    A V30 tetőablak árnyékoló fejlesztésénél a kedvező árat tartottuk szem előtt az esztétikus megjelenés és egyszerű kezelhetőség megőrzése mellett.

  • tetőablak szúnyoghálóRaktáron 10500Ft-tól

    TERMOTECH V10
    Megfelelő védelem a szúnyogok ellen tetőablakra!

    A szúnyoghálót a fal síkjára kell szerelni így a tetőablak továbbra is nyitható marad. A rolós kivitelnek köszönhetően könnyen hozzáférhető a tetőablak kilincse és a tetőtéri ablakra szerelt árnyékoló is.

  • Raktáron 3500Ft-tól

    TERMOTECH V5
    Távnyitó minden tetőablakhoz!

    A 3 az 1-ben távnyitónk segítségével nyitható a hagyományos kilinccsel és a speciális kilinccsel (Velux) tetőablak is. A távnyitó segítségével a tetőtéri ablakra szerelt TERMOTECH fényzáró és árnyékoló roló is működtethető. A tetőablak távnyió mellé egy fali konzolt is mellékelünk.

<>
Raktáron 490Ft-tól Raktáron 490Ft-tól

TERMOTECH árnyékoló alkatrészek

Termékeink ritkán hibásodnak meg, de ettől függetlenül külön is megvásárolhatók a rolók alkatrészei. Kérjük rendelés előtt e-mail-ben jelezzék az alkatrész igényt mert néhány alkatrészt díjmentesen postán is tudunk küldeni. Kizárólag roló vásárlás után tudunk alkatrészt biztosítani, külön nem értékesítjük ezeket a termékeket.

Rendezés: