Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TERMOTECH V10 Szúnyoghálók

Tetőablak körül kialakított nyílás szélességének kiválasztása:
0-51 56-62 68-74 74-80 84-90 104-110
  
 

Minden helyiség ideális tetőablak kiegészítője. Segítségével elkerülhető a rovarok lakótérbe jutása a nyitott tetőablakon keresztül.

Kéretlen behatolók ellen védekezhetünk riasztóval biztonsági zárral, a magánélet védelmében szerelhetünk fel tetőablakunkra árnyékolót azonban a rovarok ellen az egyetlen megoldás a tetőablak szúnyogháló. Tudjuk milyen bosszantó ha a zümmmögés vagy csípés miatt szakad meg az éjszakai pihenés.

  • A V10 tetőablak szúnyogháló az egyetlen a belső kiegészítő kínálatunkban, amely nem a tetőtéri ablakra kerül rögzítésre.
  • A szúnyogháló anyaga üvegszál erősítésű PVC háló, védi a helyiséget a rovarokkal szemben de nem gátolja a szabad kilátást. Néhány méter távolságból alig észrevehető, a természet színeit nem torzítja és nem gátolja a fény szabad bejutását a tetőtérbe.
  • Egyszerűen kezelhető. A roló kézzel működtethető, teljesen lehúzva rögzíthető. Használaton kívül a rolódobozba visszaengedve tárolható. A lehúzott szúnyogháló mellett a tetőablak csak a fal síkjáig nyílik. A tetőablak nyitásához és bezárásához a szúnyoghálót vissza kell engedni a helyére. Fontos! A V10 tetőtéri ablak szúnyogháló nem kompatibilis a V5 távnyitóval.
  • Könnyen felszerelhető, nem igényel különösebb szaktudást. A tetőablak szúnyogháló keretének összeállítása után a roló szerkezet a fal síkjára rögzíthető a mellékelt csavarokkal. A csomagban található sín 20cm-es lépcsőkben választható, amennyiben szükséges a sín hossza a helyszínen pontos méretre vágható egy vasfűrész segítségével.

A következő esetekre nem tudunk tetőablak szúnyoghálót biztosítani:

  • A tetőtéri ablak nyílásának hossza nagyobb mint 200cm. A teljes szerkezet hossza maximum 200cm.
  • A tetőablak körül kialakított falsíkban törés található. A szúnyogháló csak sík felületre rögzíthető.
  • Tömítések
  • A tetőtéri ablak szúnyogháló minden kritikus pontján a szúnyogok és rovarok bejutását gátló kefe tömítés található.

    Kefe tömítés található két helyen a lefutósínben és a felső rolószerkezetben is. A kefe tömítés a nagyobb rovarok és szúnyogok bejutását gátolja, az apróbb rovarokat nem zárja ki teljesen.

További részletek és vásárlás

A tetőablak szúnyogháló a fal síkjára kerül tehát nem közvetlenül az ablakra. Példa: Amennyiben a nyílás szélessége 72cm  akkor a "68 - 74" méret lesz megfelelő (ebben az esetben a szúnyogháló teljes szélessége 79cm). 130cm nyílás hossz esetén a "120 - 140 cm" méret lesz megfelelő  (ebben az esetben 140cm hosszú sínt küldünk, amely a helyszínen akár pontosabb méretre is vágható)
Tetőablak körül kialakított nyílás szélességének kiválasztása
0-51 56-62 68-74 74-80 84-90 104-110
Rendezés:
Raktáron

Tetőablak szúnyogháló (Alumínium)

13.400 Ft -tól (10.551 Ft + ÁFA)