Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Méret beazonosítás

 
 • Belső fényzáró roló és külső hővédő roló beazonosítás
  • Velux márkájú tetőablak méretének meghatározása
  • Velux márkájú tetőablak esetén a mérettáblán először a tipuskódot találjuk (pl. GZL, GGL), a tipuskód a méret beazonosítása szempontjából lényegtelen információ. A következő betű szám kombinációja tartalmazza a tetőablak méretkódját (pl. 308, M08) rendelésnél ezt a kódot kell megadni. A méretkód után még találunk egy négy számjegyből álló kódot amely a tetőablak üvegezését rejti, ez szintén lényegtelen információ a megfelelő fényzáró roló meghatározásához.

   Kérjük ne vegyék figyelembe a tetőablak gyártója álltal közzétett méret váltó tábálázatot (Régi méretkód / Új méretkód). Ez ugyanis tetőablakcserére vonatkozik nem pedig árnyékolóra.

   Tetőablakok méret beazonosítása
  • Fakro és Optilight márkájú tetőablak méretének meghatározása
  • Fakro és Optilight márkájú tetőablak esetén a mérettáblán először a tipuskódot találjuk (pl.FTS, EDW), a tipuskód a méret beazonosítása szempontjából lényegtelen információ. A következő szám kombinációja tartalmazza a tetőablak teljes külső szélességét és hosszúságát (pl. 78x118, 78x140) rendelésnél ezt a méretet kell kiválasztani az alábbi táblázatban található kóddal (pl. 6, 7).

   Tetőablak méret beazonosítás
  • Dakea, Rooflite és Dakstra márkájú tetőablak méretének meghatározása
  • Dakea, Rooflite és Dakstra tetőablak esetén a mérettáblán az alábbi kódot kell keresni.

   Tetőtéri ablak méret beazonosítás
  • Balio és Solis márkájú tetőablak méretének meghatározása
  • Tetőtéri ablak méret beazonosítás

   

   

  Nem találta meg a mérettáblát?

  Előfordul, hogy régebbi ablakok átfestése után már nem látszódik a beazonosítást biztosító tábla. Ebben az esetben kérjük e-mail-ben küldjön fényképet a tetőablakról, hogy be tudjuk azonosítani.

  Nem elég megadni a tetőablak üvegméretét?

  A rendszer nem univerzális, egyedi méretre sajnos nem készítünk tetőablak fényzáró rolókat.

 • Szúnyogháló méret meghatározás
 • Mivel a szúnyoghálót nem a tetőablakra kell szerelni hanem a fal síkjára, ezért a tetőablak körül kialakított nyílás mérete alapján tudja kiválasztani az Ön számára megfelelő szúnyoghálót.

  Példák

  Amennyiben a nyílás szélessége 70 illetve 74cm közé esik, akkor Önnek a rendelésnél a "70-74cm széles és max. 1XXcm hosszú nyílásra" való PVC Vagy Alumínium szúnyoghálót kell kiválasztania.

 

 

 

Szívesen segítünk

Amennyiben nem sikerült beazonosítani a táblázatok segítségével tetőablakának márkáját és méretét, akkor kérjük e-mail-ben ( ugyfelszolgalat@termotech.hu ) küldjön fényképeket a tetőablakról. Amennyiben van rá mód akkor a sikeres beazonosítás érdekében kérnénk fényképet a tetőablak kilincséről, a tetőtéri ablakon található bármilyen betűkódról illetve a tetőablak külsejéről is.

Tovább a termékhez